Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden en diensten die nodig zijn om een bouwplaats tot in de puntjes af te werken. Onze bekwame vakmensen zullen uw pand voorzien van het uitzicht waar u van gedroomd heeft.

Dit is waar we goed in zijn:

  • – Schilderen: we kunnen de vloer, de muren en het plafond schilderen in elke kleur en textuur. Al het voorbereidende werk kunt u beter aan ons overlaten. We kunnen de finishing touch toevoegen en een gladde afwerking bereiken.

  • – Tegels: Onze technici zijn in staat om tegelvloeren en wanden van topkwaliteit te realiseren. Het leggen van keramische tegels en het bereiken van een egaal, smetteloos oppervlak is onze specialiteit. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen wij u helpen met de juiste tegelkeuze.

  • – Muurbepleistering: we kunnen elk verzoek met betrekking tot muurbepleistering en pleisterlagen gemakkelijk afhandelen. Ongeacht de textuur die u ons wilt laten bereiken, of de schaal van het project, wij zijn in staat om het aan te pakken. Het best mogelijke resultaat is gegarandeerd.

  • – Gipsplaten: We hebben veel ervaring met gipsplaatconstructies. Of u nu een enkele muur wilt bouwen of een commercieel project heeft waarvoor veel gipsplaatconstructies nodig zijn, wij kunnen het aan.

De hoge kwaliteit van onze diensten wordt ondersteund door onze uitgebreide branchespecifieke kennis en de jarenlange ervaring die we in deze branche hebben.